vineri, 27 mai 2011

Curs de Inițiere în Fotografie 12 iunie - 24 iulie 2011


Asociația FotoIAȘI, partener al Asociației Artiștilor Fotografi din România, în colaborare cu Biblioteca Județeană Botoșani organizează în perioada 12 iunie – 24 iulie 2011, la Botoșani, un Curs de Inițiere în Fotografie.

Cursul este susținut de către Artistul Fotograf Ozolin Dușa, membru al Federației Internaționale de Artă Fotografică (FIAP) și al Asociației Artiștilor Fotografi din România (AAFR) – (www.fotodusa.ro   www.fotoiasi.net).

Cursul durează 7 săptămâni, fiind structurat în 14 ore de teorie și 21 de ore de practică fotografică, după cum urmează:
  1. Duminică 12 iunie – introducere, motivație, aparate de fotografiat (cunoașterea aparatului), obiective, accesorii – practică pe teren.
  2. Duminică 19 iunie – diafragmă, timp de expunere, sensibilitate ISO – practică pe teren.
  3. Duminică 26 iunie – balansul de alb, expunere, focalizare, programe de fotografiere, surse de lumină – practică pe teren.
  4. Duminică 3 iulie – genurile fotografice – practică pe teren.
  5. Duminică 10 iulie – reguli de compoziție – practică pe teren.
  6. Duminică 17 iulie – editare primară – practică pe teren.
  7. Duminică 24 iulie – pregătirea imaginilor pentru internet&blog, organizare de portofoliu, expoziție – practică pe teren.

Cursul care beneficiază de suport teoretic tipărit se va finaliza cu o expoziție făcută cu lucrările participanților.

Locuri Curs: 15 - Locuri rămase: 10

Prețul Cursului este de 350 lei.

Detalii și înscrieri: fotodusa@gmail.com și la telefonul 0722 895 304

Un comentariu:

  1. Domnule Duşa, salut intentia dumneavoastra de a iesi din Iasi cu aceste cursuri si daca ati putea, eu as gasi un spatiu de aprox 300mp in "buricul" Bacaului, pentru a tine si la Bacau un curs de initiere in fotografie.
    Pentru cei care inca stau pe ganduri, le sugerez sa se inscrie cat mai repede, pentru ca pretul este mult prea mic in comparatie cu rezultatele de dupa acest curs.

    RăspundețiȘtergere